mercoledì 23 agosto 2017

Amortirea mainilor

De obicei amorţeala apare ca urmare a scăderii fluxului de sânge într-o anumită zonă sau a lezării nervilor. Ea mai poate apărea ca urmare a infecţiilor, . Amorteala mainilor (parestezia) este o stare anormala, in care persoana respectiva simte o senzatie de arsura, furnicatura sau intepatura.

Amorteala este un simptom des intalnit si se manifesta prin pierderea simturilor in anumite zone ale corpului, fiind insotita frecvent de senzatia de intepare cu . Ce reprezinta amorțirea degetelor? Voteaza: Rating curent Amortirea mainilor. Subiectul anterior Raspunde Subiectul urmator.

Amortirea mainilor si dureri de spate. De o luna imi amorteau mainile noapte cu dureri . Inainte de a aplica tratamentele naturiste trebuie sa stii cauzele care au putut provoca amortirea mainilor si a picioarelor: Fumatul, hernia . Amortirea mainilor Indispoziție și slăbiciune dese ori este insolita sarcina și nu au neapărat o cauza patologica. Amorțeala mâinilor, care se simte ca niște furnicături sau pierderea. Amorțirea degetelor de la mâini poate apărea atunci când dormi pe .

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari